Jobs

Power BI Data Engineer

Om het TLCC Power BI team verder uit te bouwen, zijn we op zoek naar een nieuwe collega met passie voor data analyse en rapportering

Ben jij net zoals ons iemand die ervan houdt om ruwe data om te zetten in zinvolle analyses en zo nieuwe inzichten te verschaffen? Zit je graag mee op de eerste rij bij het ontdekken van nieuwe technologieën? En heb je voldoende IT affiniteit en ervaring met Power BI, Power Query en DAX?


Dan ben jij die collega waar wij naar op zoek zijn !

Bij TLCC ondersteunen we klanten uit de logistieke sector in de realisatie van hun informatisering en digitalisering projecten. We doen dit als onafhankelijke partner en met een pragmatische aanpak. Data analyse en rapportering is hierbij door de jaren heen een belangrijke pijler geworden in onze dienstverlening. Met Microsoft Power BI koppelen we op alle aanwezige databronnen bij onze klanten, bouwen een geïntegreerd dataset en genereren van daaruit rapportering en analyses waar men op voorhand alleen maar kon van dromen. Zo maken we een onmiddellijk voelbaar verschil met een enorm toegevoegde waarde.

Binnen jouw takenpakket als Power BI Data Engineer werk jij in opdracht van een collega Functional Consultant of werk je rechtstreeks voor de klant. Je onderzoekt mee de rapportering behoeften en maakt zelf aanbevelingen vanuit je eigen ervaring. Samen met je collega’s uit het Power BI Team zorg je voor de technische setup van de Power BI omgeving, het volledige ETL proces en het opbouwen van de data visualisaties. Je traint de gebruikers ter plaatse in het consulteren van je rapporten en in het bouwen van nieuwe rapporten. Én je werkt mee aan onze blog www.powerbiforlogistics.be waarin we blijven bouwen aan vernieuwende data analyses voor de logistieke sector.

Voor deze boeiende job krijg je bij ons een heel competitieve verloning, aangevuld met een bedrijfswagen en maaltijdcheques. We timmeren samen aan de weg naar een mooie carrière in deze boeiende data-driven wereld en laten ons hierbij vooral inspireren door je eigen enthousiasme en initiatief.


Do you have the power??

Dan ben je bij ons meer dan welkom! Stuur ons je cv naar robin.ameel@tlcc.be en dan maken we snel een afspraak

Wil je graag nog meer info? Neem dan contact op via ons contactformulier!


Sint-Elooisplein 10

8020 Ruddervoorde
België

Telefoonnummers:

Bart: +32 (0)499 99 98 72
Robin: +32 (0)499 99 98 73
Kurt: +32 (0)499 99 98 74

info@tlcc.be